Eurovema Logo
Dela

Produktgrupper

Merk av for alternativene du vil vise

Kategori:
Voksen
Barn
Bruksområder:
Inne
Inne/ute

Merk av for de alternativene du vil vise. Du kan når som helst endre innstillingene dine ved hjelp av filtermenyen under toppmenyen. Trykk på OK for å lagre.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) av tekniske grunner og for å gjøre det lettere for den enkelte brukeren å filtrere innholdet.

Kategori:
Voksen Barn
Bruksområder:
Inne Inne/ute

Produkter /  Elektriske rullestoler

Elektriske rullestoler


Dessverre – Det finnes ingen produkter som samsvarer med filterkriteriene dine.
Endre filterinnstillingene dine lenger oppe på siden.

Drift

Merk av for alternativene du vil vise

Drivhjul foran
Drivhjul bak
drivning-centrum-br00002445_141202

Flexmobil i6 SitRite

Vi har modeller for både innendørs og utendørs bruk. Alle modeller er utstyrt med seteløfter og setevinkling eller tilt som standard, for å kunne tilby en elektrisk rullestol som fungerer i ulike hverdagssituasjoner. Også her kan man enkelt tilpasse stolen gjennom fleksible systemer med ulike setealternativer og et bredt tilbehørsprogram. Stolene er utstyrt med elektronikk fra Dynamic eller PG.

Vårt mål med elektrisk drevne rullestoler er at de skal være enkle å bruke og arbeide med.


 • Flexmobil i6 Forma

  Post 24 i rammeavt med NAV hjms.

  Med Flexmobil i6 Forma tar vi mobile hjelpemidler til et nytt nivå. Flexmobil i6 Forma er en elrullestol for innendørs bruk som gir ny bevegelsesfrihet hjemme, på jobben og i fritiden. Stolen er utstyrt med et innovativt chassis med en mer generøs sittehøyde og lavere lydnivå. Det er du som synes og høres – ikke stolen.

  Kategori: Elektriske rullestoler, Euroflex, Innendørsprodukter, Voksenprodukter, Drivhjul i midten

 • Flexmobil i6 Comfort

  Post 25 i rammeavt med NAV hjms.

  Med Flexmobil i6 Comfort tar vi mobile hjelpemidler til et nytt nivå. Flexmobil i6 Comfort er en elrullestol for innendørs bruk som gir ny bevegelsesfrihet hjemme, på jobben og i fritiden. Stolen er utstyrt med et innovativt chassis med en mer generøs sittehøyde og lavere lydnivå. Stolen er utstyrt med Comfort-sete som er beregnet for brukere som sitter lenge og mye i rullestolen sin.

  Kategori: Elektriske rullestoler, Euroflex, Innendørsprodukter, Voksenprodukter, Drivhjul i midten

 • Flexmobil i6 Junior SitRite

  Post 26 og 27 i rammeavt med NAV hjms.

  Med Flexmobil i6 SitRite Junior tar vi mobile hjelpemidler til et nytt nivå. Flexmobil i6 SitRite Junior er en rullestol for barn beregnet for innendørs bruk. Elrullestolen gir ny bevegelsesfrihet hjemme, på skolen og i fritiden. Stolen er utstyrt med et innovativt chassis med en mer generøs sittehøyde og lavere lydnivå. Det er barnet som synes og høres – ikke stolen.

  Kategori: Elektriske rullestoler, Euroflex, Innendørsprodukter, Barneprodukter, Drivhjul i midten

 • Alvema Miniflex ABC

  Miniflex SitRite er en elektrisk drevet rullestol for innendørs bruk. Den har minimale mål og er utstyrt med et avansert arbeidsstolsete som er utviklet i samarbeid med eksperter innen ergonomi og sitting. Setesystemet SitRite er designet for å gi ekstra støtte og komfort.

  Kategori: Elektriske rullestoler, Euroflex, Innendørsprodukter, Voksenprodukter, Drivhjul foran

 • Miniflex ABC SitRite

  Miniflex ABC SitRite er en elektrisk drevet barnerullestol for innendørs bruk, med en utforming som skal gi god bevegelsesfrihet. Den er liten og kompakt med elektrisk seteløfter som standard. Miniflex ABC SitRite har drift på forhjulene.

  Kategori: Elektriske rullestoler, Euroflex, Innendørsprodukter, Barneprodukter, Drivhjul foran

 • Karma Scooter KS-343 v2

  KS-343 v2 er en økonomisk og godt utformet kompakt scooter, med moderne design. Scooteren har fotstøtte med god benplass for høye personer. Det hydrauliske fjæringssystemet gir en imponerende stabilitet og behagelig kjøretur.


logo

Eurovema Mobility AS
Svennerudveien 34
2016 Frogner

Telefon: 46 30 19 39
E-post: firmapost@eurovema.no