Eurovema Logo
Dela

Produktgrupper

Merk av for alternativene du vil vise

Kategori:
Voksen
Barn
Bruksområder:
Inne
Inne/ute

Merk av for de alternativene du vil vise. Du kan når som helst endre innstillingene dine ved hjelp av filtermenyen under toppmenyen. Trykk på OK for å lagre.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) av tekniske grunner og for å gjøre det lettere for den enkelte brukeren å filtrere innholdet.

Kategori:
Voksen Barn
Bruksområder:
Inne Inne/ute

Produkter /  Arbeidsstoler

Arbeidsstoler


Dessverre – Det finnes ingen produkter som samsvarer med filterkriteriene dine.
Endre filterinnstillingene dine lenger oppe på siden.

Euroflex Forma

Våre arbeidsstoler har store kombinasjonsmuligheter og oppfyller dermed et mangfold av behov. Alle våre stoler tilbyr stabilitet, sikkerhet og komfort. Ved å kombinere chassis, sittesystem og elektriske funksjoner kan vi tilby en stol som gjør hverdagslivet enklere, uansett om stolen benyttes i hjemmet eller på arbeidsplassen. Ved lettere funksjonsnedsettelse kan vi tilby løsninger med stoler som kombinerer de nødvendige funksjonene med smidige justeringsmuligheter. Ved mer omfattende funksjonsnedsettelse tilbyr vi sittesystemer som oppfyller høye krav til sitteergonomi, og som kan utstyres med en rekke tilbehør og tilvalg av funksjoner.


 • Euroflex Forma N16-1000

  Euroflex Forma er en arbeidsstol utviklet for personer med nedsatt funksjonsevne. Det ergonomisk utformede sittesystemet gir både riktig sittestilling og komfort. Chassiset har hjul som ruller svært lett, og som følger gulvets ujevnheter. Stolen er utstyrt med gassfjær for høyderegulering. Den er også utstyrt med setevinkling der armlene og ryggstøtte beholder posisjonen når setet vinkles.

  Kategori: Arbeidsstoler, Euroflex, Innendørsprodukter, Voksenprodukter

 • Euroflex Forma N16-2000R

  Euroflex Forma har en unik sitteergonomi, skapt av en todelt sittepute og et moduloppbygd ryggsystem. Chassiset har hjul som ruller svært lett, og som følger gulvets ujevnheter. Stolen er utstyrt med gassfjær for høyderegulering. Den er også utstyrt med gassregulert tilt med spak under armlenet samt rotering med låsing.

  Kategori: Arbeidsstoler, Euroflex, Innendørsprodukter, Voksenprodukter

 • Euroflex Forma N16-8000

  Euroflex Forma er en arbeidsstol utviklet for personer med nedsatt funksjonsevne. Det ergonomisk utformede sittesystemet gir både riktig sittestilling og komfort. Chassiset har hjul som ruller svært lett, og som følger gulvets ujevnheter. Stolen er utstyrt med elektrisk utløser for høyderegulering, og håndkontrollen er lett tilgjengelig ved armlenet. Den er også utstyrt med setevinkling der armlene og ryggstøtte beholder posisjonen når setet vinkles.

  Kategori: Arbeidsstoler, Euroflex, Innendørsprodukter, Voksenprodukter

 • Euroflex Forma N16-8000R

  Euroflex Forma har en unik sitteergonomi, skapt av en todelt sittepute og et moduloppbygd ryggsystem. Chassiset har hjul som ruller svært lett, og som følger gulvets ujevnheter. Stolen er utstyrt med elektrisk utløser for høyderegulering, og håndkontrollen er lett tilgjengelig ved armlenet. Stolen har også gassregulert tilt med spak under armlenet samt rotering med låsing.

  Kategori: Arbeidsstoler, Euroflex, Innendørsprodukter, Voksenprodukter

 • Euroflex Forma N16-7500

  Euroflex Forma Barn (SitRite) designet for å gi ekstra støtte og komfort. Den stabile sittestillingen gir økt utholdenhet og større mulighet til å bruke armer og hode. Chassiset har hjul som ruller lett, og som følger gulvets ujevnheter. Stolen er utstyrt med gassfjær for høyderegulering og har også gassregulert tilt med spak under armlenet.

  Kategori: Arbeidsstoler, Euroflex, Innendørsprodukter, Barneprodukter

 • Euroflex Forma N16-7500EL

  Euroflex Forma Barn (SitRite) designet for å gi ekstra støtte og komfort. Den stabile sittestillingen gir økt utholdenhet og større mulighet til å bruke armer og hode. Chassiset har hjul som ruller lett, og som følger gulvets ujevnheter. Stolen er utstyrt med elektrisk utløser for høyderegulering, og håndkontrollen er lett tilgjengelig ved armlenet. Den har også gassregulert tilt med spak under armlenet.

  Kategori: Arbeidsstoler, Euroflex, Innendørsprodukter, Barneprodukter

 • Euroflex XL

  Euroflex XL er en arbeidsstol utviklet for svært storvokste og tunge personer med nedsatt funksjonsevne.

  Kategori: Arbeidsstoler, Euroflex, Innendørsprodukter, Voksenprodukter


logo

Eurovema Mobility AS
Svennerudveien 34
2016 Frogner

Telefon: 46 30 19 39
E-post: firmapost@eurovema.no